Spring naar de navigatie


Team

Het team van adviseurs van Insector bestaat uit Marc Wichman en Peter Staats. Dit team wordt regelmatig uitgebreid met adviseurs met specifieke inhoudelijke deskundigheden uit het netwerk van Insector.

Marc Wichman is van origine econoom en jurist. Deze inhoudelijke achtergrond heeft hij in zijn werk uitgebreid met kennis en vaardigheden op het gebied van proces- en verandermanagement. Marc heeft bestuurs- en managementervaring opgebouwd in verschillende functies binnen sectororganisaties en overheden en is dan ook bekend met complexe besluitvormingsprocessen. Marc ontwerpt en regisseert regelmatig trajecten voor organisatieverandering. Met aandacht voor de harde én zachte kant van samenwerken.

2016_0379_foto_Marc_JM_Masterclass_1
marc.wichman@insector.nl
tel.: 06-55833053


Peter Staats heeft stevige ervaring op verschillende management- en directieposities in de bouwketen, zowel bij (infra-)bouwbedrijven als bij overheids-opdrachtgeversorganisaties. Vanuit beide rollen heeft hij zijn bijdrage geleverd aan tenders, complexe projecten en de ontwikkeling van echt innovatieve samenwerkingsvormen. Peter kent de dagelijkse praktijk van beleidmakers én van de commerciële- en technische bedrijfsvoering door en door. Zijn passie is het slaan van bruggen tussen theorie en praktijk. Op deze manier komen mensen en organisaties daadwerkelijk in beweging. Dit is ook de reden dat Peter zijn (interim)managementfuncties altijd gecombineerd heeft met het geven van trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Prikkelend, veeleisend én motiverend, maar ook een solide steunpilaar en degelijke partner. 

Peter

peter.staats@insector.nl
tel.: 06-18319834