Spring naar de navigatie


Nieuws

Scans geven richting

29 augustus 2020

Voor de sectoren Schilders en Vastgoed van OnderhoudNL voeren Michiel van Eeten en Marc Wichman strategische scans uit. Als ondernemer is het goed om af en toe eens afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en de focus op de bedrijfsstrategie te leggen. Wat kan beter? Sluit de strategie nog aan bij de veranderende omgeving waarin het ... lees verder »


Samenwerken bij onderhoud en verduurzaming van maatschappelijk vastgoed

15 februari 2020

Op 11 februar jl. mocht Marc Wichman, in de rol van dagvoorzitter, het symposium begeleiden over de voordelen van ketensamenwerking en RGS voor maatschappelijk vastgoed (zorg, overheid, onderwijs). Dit symposium was georganiseerd door Mulder Vastgoedonderhoud, Te Mebel Vastgoedonderhoud Uw onderhoudspartner Lenferink en Wijzonol Bouwverven. Op de ... lees verder »


Ondersteuning Trees for All

1 januari 2020

Als Insector vinden we het belangrijk om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Zo hebben we in het najaar het bureau en het bestuur van de stichting Trees for All in een aantal sessies ondersteund bij het opstellen van een meerjaren beleidsplan. . Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. De ... lees verder »


bericht 1 t/m 3 van 3