Spring naar de navigatie


Nieuws

Effectief ketensamenwerken

15 juni 2018

Vrijdag 7 juni jl. vond de bijeenkomst ‘Effectief ketensamenwerken bij Resultaatgericht Samenwerken (RGS)' plaats. Deze bijeenkomst was de afsluiting van de serie van boardroomsessies die in het afgelopen voorjaar door de sector Vastgoed van OnderhoudNL zijn georganiseerd. In deze boardroomsessies ging het bij over de ‘zachte’ kant van ... lees verder »


Webinar voor OnderhoudNL

21 mei 2018

Op donderdag 24 mei zond OnderhoudNL een webinar uit waarin de schilder- en onderhoudsbedrijven inzicht kregen in hoe de VvE-markt in elkaar steekt en hoe men deze markt het beste kan benaderen. Marc Wichman leverde een bijdrage aan dit ... lees verder »


Gemeente Groningen heeft dakonderhoud 'onder de pannen'

8 juli 2017

Met ingang van 5 juli 2017 heeft de gemeente Groningen twee vaste partners voor het onderhoud aan daken: Dolfsma Dakbedekkingen en Van Venrooy Dakbedekking. Vandaag tekende Groningen, als eerste gemeente van Nederland, een zogenaamde RGS raamovereenkomst voor dakonderhoud. RGS staat voor Resultaatgericht Samenwerken. Deze nieuwe vorm van ... lees verder »


Inspiratiebijeenkomst regisserend opdrachtgeverschap

17 juni 2017

Op 30 mei jl. vond de inspiratiebijeenkomst over regisserend opdrachtgeverschap plaats. Bij deze bijeenkomst konden vertegenwoordigers van opdrachtgevers van onderhoud zich laten inspireren door de route die Rijnhart Wonen heeft gevolgd met haar ketenpartners: Pasman Integraal Vastgoedonderhoud, Vandersnoek Vastgoedonderhoud, Blanksma Groep, ... lees verder »


Cliënt centraal bij resultaatgerichte samenwerking Ipse de Bruggen en haar onderhoudspartners

30 mei 2017

Ipse de Bruggen is een veelzijdige organisatie in Zuid-Holland die zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding biedt aan 5000 cliënten met een verstandelijke of meervoudige beperking.  Deze zorg wordt verleend vanuit verschillende locaties. Het uitgangspunt bij de activiteiten van Ipse de Bruggen en dus ook bij het onderhoud van de ... lees verder »


1 | 2 |  »  bericht 1 t/m 5 van 6

printvriendelijke versie