Spring naar de navigatie


Effectief ketensamenwerken

15 juni 2018

Vrijdag 7 juni jl. vond de bijeenkomst ‘Effectief ketensamenwerken bij Resultaatgericht Samenwerken (RGS)' plaats. Deze bijeenkomst was de afsluiting van de serie van boardroomsessies die in het afgelopen voorjaar door de sector Vastgoed van OnderhoudNL zijn georganiseerd. In deze boardroomsessies ging het bij over de ‘zachte’ kant van samenwerken: de managementstijl, cultuur en de samenwerkingscompetenties van alle betrokkenen. 

Bij de terugkombijeenkomst werd de verdieping verzorgd door Marieke Venselaar die de resultaten van haar promotieonderzoek naar ketensamenwerking bij woningcorporaties toelichtte. Marieke is sinds 2013 verbonden aan het Lectoraat Vernieuwend Vastgoedbeheer van de Hogeschool Utrecht en daarnaast ook verbonden aan de TU Delft.

Alle deelnemers aan de boardroomsessies hebben een diagnose-instrument ingevuld waarmee zij een beeld hebben gekregen van de zachte kant van RGS (managementstijl, cultuur en personeel) en de harde kant (strategie, systemen en structuren) van RGS op orde is. Dit boardroomsessies hebben deelnemende bedrijven waardevolle handvatten gegeven om RGS binnen het eigen bedrijf verder te ontwikkelen. Insector verzorgde deze boardroomsessies.

Terugkom

« terug


printvriendelijke versie